Naše usluge

Obiteljski resort

Perla resort svojim gostima nudi razne dodatne usluge za sve uzraste. Teniski teren, dječije igralište, teretanu na otvorenom , 4 bazena, restoran, dalmatinsku konobu, transfere, organizaciju svečanih ručaka, vjenčanja, djevojačkih zabava.  Od sada nudimo romantičnu večeru za dvoje uz svijeće na plaži, uz bazen ili u Vašoj sobi.
Naš tim stručnjaka će Vas rado savjetovati što posjetiti u blizini, ili Vam pomoći sa organiziranjem izleta. Obiteljski resort smješten na privatnoj plaži idealno mjesto za ljetni odmor.

2

"Biti ćemo na vašem raspolaganju tijekom vašeg boravka i nadamo se da će biti nezaboravan!"

Svečane proslave

Perla Resort nudi organizaciju raznih oblika svečanosti unutar našeg restorana: Obilježite najsretnije trenutke svog života s prijateljima i rodbinom u našim prostorima uz vrhunsku uslugu i ponudu različitih jela. Orzanizacija ručka ili večere u restoranu, uz bazen ili u dalmatinskoj konobi.

Igralište, teniski teren, teretana na otvorenom

Zabava za sve uzraste. Gosti imaju na raspolaganju dječije igralište kapaciteta do 20 djece.
Kako bi ostali u savršenoj formi i za vrijeme Vašeg odmora tu je vanjska teretana smještena između dječijeg igrališta i teniskog terena.   Nudimo najam teniskog terena ili sate sa trenerom.

 

Plaža Perla

Na plaži Perla svojim gostima besplatno nudi ležaljke sa suncobranima.

2

PERLA VJENČANJA

Perla staff će učiniti da najbitniji dan u Vašem životu bude magičan! Uz ljubazno osoblje, posebno pripremljenu hranu, i dekoraciju prostora, dozvolite da Vaše vjenčanje učinimo nezaboravnim!

Dovoljno je da napravite popis gostiju, a naš profesionalni tim će se pobrinuti za organizaciju vjenčanja u našem Resortu po Vašim željama. Mogućnosti su beskrajne, vjenčanje uz bazen, na plaži ili u restoranu.

Dopustite nam da preuzmemo Vaše brige i posvetimo se planiranju Vaše svadbene večeri, kako bismo Vam olakšali pripremu za najvažniji životni korak, sve što je još potrebno za početak slavlja ste samo Vi i Vaša bolja polovica.

LOKACIJA

Ulica Šibenska Luka br.5-9
Rogoznica

Radno vrijeme

01.04.2021-30.11.2021
0/24

Kontakt

+ 385 99 293 8743
perlaresort@kruscica.hr

Pošalji poruku!
1
Tu smo za sve upite!
Bok, Možemo li Vam pomoći?