Top 3 izleta brodom

IZLET  – NACIONALNI PARK KRKA

Polazak s rive u Primoštenu u 9,00 sati. Povratak oko 17,30 sati. U cijenu uključeno: vožnja brodom, ručak (aperitiv, riba ili meso, salata, kruh, vino ili sok), obilazak Slapova Krke,  ulaznice za NP Krka

SLAPOVI KRKE
Slapovi rijeke Krke dio su najljepšeg nacionalnog parka u ovom kraju.
Rijeka Krka je prekrasan krški fenomen koji izlazeći iz mora oblikuje mnoge prirodne ljepote. Jedan od  najposjećenijih i najljepših slapova je Skradinski buk. S 46 metara visine proteže se na 17 vapnenačkih stepenica i  najveća je sedrena barijera u Europi .
Na skradinskom buku  mogu se razgledati stare mlinice, etnografska zbirka (kovačije, koševe stupe ) razne suvenirnice .
Na obilježenom području  je dozvoljeno i kupanje .

NACIONALNI PARK «KORNATI «
Polazak s rive u Primoštenu u 8,30 sati. Povratak oko 17,30 sati. U cijenu uključeno: vožnja brodom, ručak (aperitiv, riba ili meso, salata, kruh, vino ili sok), obilazak, ulaznice za NP Kornate.
Nacionalni park Kornati
Najgušća otočna skupina na cijelom Sredozemlju – Kornati, točnije 89 otoka koji su zbog svoje izuzetne prirodne ljepote klifova i krša proglašeni nacionalnim parkom Najviši kornatski klifovi dosežu  i do 80 metara.
“Zadnjeg dana stvaranja svijeta Bog je odlučio da okruni svoje djelo pa je stvorio Kornate od suza , zvijezda i daha .” G.B.Shaw

IZLET NA OTOK ZLARIN
Polazak s rive u Primoštenu u 10,00 sati. Povratak oko 16,30 sati. U cijenu uključeno: vožnja brodom, ručak (aperitiv, riba ili meso, salata, kruh, vino ili sok), obilazak otoka  i posjet muzeju .

ZLARIN-otok koralja
Otok idilične prirode guste borove šume i raznolikih plaža i uvala oduševljava sve posjetitelje. Stanovnici Zlarina poznati su po vađenju i obradi koralja kojom su se počeli baviti još u 15. st. U Zlarinu i danas djeluje koraljarnica u kojoj se ručno obrađuju koralji i prodaje nakit. Muzej koralja i crkva Gospinog Uznesenja koja je nastala na ostatcima gotičke crkve iz 15. st. povijesni su spomenici koje vrijedi posjetiti.

Koraljni i spuzvarski otok + panorama sibenika

Pošalji poruku!
1
Tu smo za sve upite!
Bok, Možemo li Vam pomoći?