KERUM GASTRO

“Ljubazno osoblje i kulinarski specijaliteti dalmatinske kuhinje
su ono po čemu je Kerum – Gastro prepoznat!”

Dolazi nam vrijeme svečanih proslava, krštenja, pričesti, krizma. Tražite idealnu salu za proslaviti u krugu prijatelja i obitelji? Vaša potraga je završena! Kerum – Gastro okupio je najbolje sale na području te nudi izbor menija za svaki džep! Opustite se i prepustite nam organizaciju Vašeg svečanog ručka, uz vrhunsku hranu i uslugu, dobra zabava je zagarantirana! Bez obzira koju salu odaberete dobrodošlica za Vaše goste i parking uključeni su u cijenu ručka!

PONUDA SALA ZA KRŠTENJA, PRIČESTI, KRIZME, VJENČANJA

Perla Resort Rogoznica

Hotel Corner Split

Restoran Va Bene Split

Ovaj rekreacijsko ugostiteljski centar smješten je podno Marjana na popularnoj, pješčanoj plaži grada Splita po kojoj je i dobio ime – Bene. Ukusni specijaliteti uz pogled na plažu te dječje igralište uz veliki broj dodatnih sadržaja čini restoran Va Bene  idealnim izborom za obiteljske zabave. Obratite nam se sa povjerenjem za organizaciju svečanih ručaka,  vjenčanja, dječjih rođendana..

Konoba Lora Split

Smještena pokraj Spaladium Arene nudi organizaciju svečanih ručkova, vjenčanja i ostalih obiteljskih ili poslovnih proslava s kapacitetom do 200 ljudi.

 

Konoba Pršut Split

Najmlađi član Kerum – Gastro obitelji! Otvorio je svoja vrata za prve goste krajem 2020 te godine te se već istaknuo svojim tradicionalnim, dalmatinskim uređenjem, domaćim delikatesama te sportsko rekreacijskim sadržajima za sve uzraste. Nogometno i balotaško igralište a tu su i trampolini za najmlađe! Obratite nam se sa povjerenjem te rezervirajte svoj termin čim prije! Zapratit nas na FB za sve novosti!

Molimo Vas da minimalno 2 dana prije svečanog ručka potvrdite konačan broj osoba. Zahtjeve za posebnom prehranom, ukoliko istih bude, potvrdite minimalno 2 dana prije ručka. Prilikom rasporeda sjedenja i stolova nastojati ćemo uvažiti sve Vaše želje međutim konačan raspored sjedenja ovisi o konačnom broju osoba. Djeca do 5 godina su besplatna. Predviđeno trajanje ručka je najkasnije do 18:00h. Sigurnost Vas i naših djelatnika nam je na prvom mjesto stoga pazimo na preporuke  civilnog stožera RH. 

KERUM GASTRO

Obratite nam se sa povjerenjem

REZERVACIJE PRIMAMO RADNIM DANOM
OD  09 – 17H

0992938743

Pošalji poruku!
1
Tu smo za sve upite!
Bok, Možemo li Vam pomoći?