covid - 19

INFORMACIJE

Dragi cijenjeni Gosti,

Oduševljeni smo što Vam  ponovno možemo poželjeti dobrodošlicu u  našem odmaralištu Perla. Dok sa Vama prolazimo kroz ovo izazovno vrijeme, budite uvjereni da smo predani pridržavanju najviših standarda sigurnosti i usluga u svim našim objektima. 

U ovim poteškoćama, naše je odmaralište pojačalo i poduzelo sve potrebne mjere predostrožnosti u skladu sa smjernicama civilne zaštite Republike Hrvatske i Svjetske zdravstvene organizacije – WHO. Suosjećamo sa svima koji su pogođeni ovom pandemijom, zahvaljujemo zdravstvenom osoblju koje se bori u sprječavanju virusa, te znamo da ćemo iz ovoga izaći zajedno jači nego ikada.

Da biste nam pomogli molimo da poštujete sve  navedene sigurnosne i higijenske mjere. Jedan od naših najviših prioriteta je zdravlje, sigurnost i sigurnost naših gostiju, članova tima i poslovnih partnera. COVID-19 iz temelja je promijenio način na koji živimo i prilagođavamo svoje svakodnevne operacije u skladu s novom normalnošću. Kao odgovor na to, pregledali smo postojeće zdravstvene i sigurnosne procese i razvili novi sigurnosni protokol, osmišljen je kako bi osigurao vašu sigurnost i mir od prijave do odjave.

 

Perlin najveći prioritet je zdravlje, sigurnost naših gostiju, zaposlenika i poslovnih partnera širom svijeta.

protokol zdravlja i sigurnosti

Tijekom ovog izazovnog vremena, želimo da se svaki gost osjeća sigurno i sigurno. Stoga smo stvorili protokol čišćenja i sigurnosti, primjenjujemo postupke dezinfekcije i čišćenja kako bi sobe i javni prostori održali najviši standard čistoće. Molimo da se držite navedenih mjera sigurnosti!

Zaštitne Maske Za Lice

Kako bismo zaštitili zdravlje i sigurnost naših gostiju, zaposlenika i posjetitelja, OBAVEZNA je upotreba zaštithim maski za lice  u zatvorenim javnim prostorima resorta.

 * Za djecu mlađu od četiri godine ili bilo koga tko ima problema s disanjem, je bez svijesti, onesposobljen ili na drugi način ne može ukloniti masku bez pomoći, maske za lice nisu obvezne.

sigurna udaljenost

U svrhu spriječavanja širenja virusa Covid – 19 molimo da održavate sigurnu udaljenost od drugih gostiju u svim djelovima nšeg resorta uključujući plažu, bazen, restoran, igralište. Preporučana udaljenost je minimalno 1,5 m. 

 

COVID - 19

DEZINFEKCIJA RUKU

Kako bismo zaštitili svoje zdravlje i sigurnost molimo da često perete ruke te da koristite sredstva za dezinfkeciju koja se nalaze u svim zatvorenim i otvorenim prostorima resorta.

LOkacija

Ulica Šibenska Luka br.5-9
Rogoznica

radno vrijeme

01.04.2021-30.11.2021
0/24

kontakt

+ 385 99 293 8743
perlaresort@kruscica.hr

Pošalji poruku!
1
Tu smo za sve upite!
Bok, Možemo li Vam pomoći?